RAZSTAVLJAVCI

Celjski sejem

POMP 2023

Razstavljavci sejma POMP 2023

 

 

Letos se prvič na sejmu POMP predstavlja tudi organizatorka dogodkov Anamarija Maša Mlinšek, ki deluje pod imenom AMM – All Magic Moments. Ukvarja se z načrtovanjem vseh osebnih in poslovnih dogodkov. Sebe bi opisala kot srčno, delovno, vedoželjno in zanesljivo osebo, ki daje velik poudarek stilsko dovršenim in skrbno dodelanim dekoracijam na dogodkih, saj ji kot magistrici arhitekture in urbanizma estetika veliko pomeni. Veliko truda vloži tudi v dodajanje novih in svežih idej vsakemu dogodku posebej. Cilj njenega dela je vedno upravičiti zaupanje naročnika in dogodke izpeljati skladno z vsemi dogovori ter tako ponuditi sproščen, umirjen in kvalitetno izpeljan dogodek.

 

KONTAKTNI PODATKI:

TELEFON:  031-538-824

E-MAIL: info@amm-moments.si

SPLETNA STRAN: www.amm-moments.si 

INSTAGRAM: amm_allmagicmoments https://instagram.com/amm_allmagicmoments?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

FACEBOOK: AMM I all magic moments https://www.facebook.com/allmagicmoments

 

KONTAKTNI PODATKI:

+386 31 336 359

info.anaeva@gmail.com

 

KONTAKTNI PODATKI:

belaanabyanabela@gmail.com

+386 31 430 198

 

KONTAKTNI PODATKI:

anchy.koca@gmail.com

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

skof.mo@gmail.com

+386 40 422 405

 

KONTAKTNI PODATKI:

lea.madrasi@gmail.com

 

KONTAKTNI PODATKI:

vijolicam@gmail.com

 

KMETIJA KAURAN se nahaja v Gačniku, občina Pesnica pri Mariboru. Kmetija obsega okoli 15 ha lastnih obdelovalnih površin. Glavna dejavnost na kmetiji je pridelava lupinastega sadja. Prevladujejo orehi, ki so posajeni na dobrih 10 hektarjih, nekaj manj je lešnikov in buč. Vse pridelke skrbno negujemo, poberemo in posušimo v domači sušilnici ter jih prodajamo, kot primarne pridelke. Del naših pridelkov pa predelamo v izdelke z dodano vrednostjo. Naši pridelki in izdelki:

 • orehi v lupini

 • orehova jedrca

 • orehovo olje

 • lešniki v lupini

 • oluščeni lešniki

 • praženi lešniki

 • lešnikovo olje

 • bučna semena 

 • pražena bučna semena

 • domače bučno olje

KONTAKTNI PODATKI:

info@kmetija-kauran.com

+386 51 244 450

 

KONTAKTNI PODATKI:

luka.hostnik@geo-stil.si

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

duo.anainmatic@gmail.com

+386 30 286 462

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

Foto Čerič, Nejka Čerič photography

Trg svobode 13, 2310 Slovenska Bistrica

041-565/884

 

Facebook: Foto Čerič, Nejka Čerič photography – wedding, family & kids

Instagram: @foto_ceric_photography

Tiktok: Foto_ceric_photography

 

KONTAKTNI PODATKI:

fotokista@vivavisuals.com

+386 40 943 993

 

S cateringom se ukvarjamo že od leta 2000. Pogostitve izvajamo profesionalno za različne vrste dogodkov in prireditev, tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Vsakem naročniku se posvetimo z individualnim in osebnim pristopom in izkušeno ekipo.

 

KONTAKTNI PODATKI:

catering@gorenje.com

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

info@hotelspica.com

+386 3 734 32 10

 

Kalifino združuje estetski dizajn, čutna kaligrafija in personalizirani izdelki za dogodke. Preprosti, vendar elegantni dizajni, kjer je glavni poudarek na detajlih. Preprost dizajn in brezčasna eleganca. Tiskovine in dekoracija za dogodke s čudovitimi spomini.

 

KONTAKTNI PODATKI:

info@kalifina.si

www.kalifina.si

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

karmenweddings@gmail.com

+386 40 325 349

 

KONTAKTNI PODATKI:

ziva.zupanc@gmail.com

+386 41 948 312

 

KONTAKTNI PODATKI:

info@kjutshop.si

+386 30 672 212

 

KONTAKTNI PODATKI:

www.klet-krsko.si

Naj bodo priprave na vajin poročni dan povsem brez skrbi!

Sva Tanja in Gregor,  izkušen in uigran par, ki se odlično dopolnjujeva tako v poslovnem kot zasebnem življenju. Skupaj z najinimi specializiranimi poslovnimi partnerji vam bova pomagala ustvariti nepozabno poročno zgodbo in dogodek !

 Najin način dela temelji na zaupanju, spoštovanju in strokovnosti! S tem, ko nama zaupata svoje želje, vama prihraniva nepotrebne skrbi, čas in nenazadnje tudi denar.

 • Grega (organizator/koordinator porok in dogodkov)  

 • Tanja  (poročna floristka in svetovalka)

KONTAKTNI PODATKI:

info@cvetjeinpetje.si

www.koticekzaporoko.si

 

 

 

KRINOLINA

Salon poročnih in svečanih oblačil KRINOLINA se nahaja v TRNOVEM, ob rimskem zidu v LJUBLJANI. KRINOLINA je prava poročna galerija. Mogočen obokan prostor s stebrom v sredini že ob vstopu pričara veličastnost dogodka, kakršen poroka vsekakor je.

 

V KRINOLINI se lahko pohvalimo z dolgoletno, več kot 28–letno tradicijo (od leta 1991) in bogatimi izkušnjami na področju izposoje in prodaje ženskih in moških poročnih oblek, svetovanja in šivanja (prva izposojevalnica v Ljubljani).

 

Bogat stilski izbor vrhunskih kolekcij poročnih, svečanih, moških oblek ter mladostnih kratkih in dolgih maturantskih oblek in preverjena kakovost vam zagotavljata, da vam bo obleka pristajala natanko tako, kot si želite.

 

Poročni salon KRINOLINA vam nudi blagovne znamke oblek, WHITE ONE by PRONOVIAS in ST. PATRICK by PRONOVIAS – Španija, MORI LEE, RONALD YOICE, VIKTORIA JANE – Anglija, MADELINE GARDNER – New York, ARCHETIPO – Italija, MASTERHEAD, DIEGEL, WILVORST – Nemčija… ki bodo zadovoljile še tako zahtevne gurmanke. Omenjene blagovne znamke sodijo v sam vrh svetovne poročne in svečane mode.

 

Novost v Krinolini je blagovna znamka SHERRI HILL iz ZDA, ki je trenutno ena bolj iskanih in trendovskih linij svečanih oblačil.

 

V Krinolini se lahko oblečete za svoj prvi svečan dogodek – valeta, poskrbimo pa tudi za male in velike družice. Prav tako lahko izbirate med široko ponudbo poročnih dodatkov : poročni čevlji, poročna vabila, poročni konfeti, poročne zahvale, poročni nakit. Po želji vam zašijemo raznovrstne poročne pajčolane, blazinice za prstane ter poročne podvezice.

 

Vse na enem mestu – odločitev je vaša VSTOPITE V SALON S TRADICIJO – SALON KRINOLINA

 

KONTAKTNI PODATKI:

 

KONTAKTNI PODATKI:

kristinam.designs@gmail.com

+386 31 685 176

KONTAKTNI PODATKI:

sanja.kokol@gmail.com

+386 31 756 654

KONTAKTNI PODATKI:

info@mamapaula.si

+386 31 565 223

 

KONTAKTNI PODATKI:

info@mimiandmimi.com

+386 40 775 821

 

V salonu MOD ART združujemo izbrano ponudbo priznanih blagovnih znamk ženskih in moških poročnih, svečanih in maturantskih oblek, čevljev, spodnjega perila, nakita ter drugih modnih dodatkov. To bogato izbiro nadgrajujemo z našim znanjem, več kot 28-letnimi izkušnjami in s predanostjo svojemu delu.

Z izbrano in celovito ponudbo poročne mode v sodobno urejenem salonu želimo bodočim mladoporočencem ponuditi “vse najboljše iz sveta poročne mode” ter zagotoviti pomoč pri izbiri oblek in modnih dodatkov, pri čemer si prizadevamo za oseben pristop k stiliranju.

Naša bogata ponudba ženskih poročnih oblek obsega več kot 350 različnih modelov, ki združujejo vrhunske kreacije iz 15 kolekcij priznanih kreatorjev in proizvajalcev poročne mode. Obleke odlikujejo dovršeni kroji, kakovostna izdelava ter najboljši materiali, ki poleg popolnega videza zagotavljajo tudi izjemno udobje. Naša kolekcija ponuja širok spekter stilov, ki združujejo najnovejše modne smernice z večno klasično eleganco, v katerih se prepletajo minimalizem in bogate dekoracije, razkošni volumni in bolj umirjene linije… Modelsko, barvno in slogovno bogate so tudi naše kolekcije oblek za ženine, ki jim dodajamo izjemno raznoliko ponudbo modnih dodatkov, vključno s telovniki, svečanimi kravatami in metuljčki, srajcami, čevlji in drugimi modnimi detajli.

Pri nas se poleg nevest in ženinov lahko v celoti opremijo tudi priče, družice, svatje, maturantke in maturanti, birmanci in vsi, ki iščejo modne obleke in dodatke za različne svečane ali poslovne priložnosti.

Poskrbimo tudi za šiviljske prikrojitve oblek in natančno uredimo vse najmanjše modne podrobnosti, da se boste na svoj poročni dan in ob drugih slavjih počutili samozavestno, sproščeno in boste lahko uživali v lepoti in čarobnosti teh posebnih trenutkov.

KONTAKTNI PODATKI:

https://www.partycenter.si/

 

KONTAKTNI PODATKI:

info@partylama.si

+386 70 679 389

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

info@zabavapikipoki.si

www.zabavapikipoki.si

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

pivo.rikon@gmail.com

+386 40 538 630

 

Njuna zgodba se je začela pisati pred dobrimi 20 leti, ko sta se kot članici dveh uspešnih glasbenih zasedb, Ptujskih pet in Vitezi Celjski, spoznali na Ptujskem festivalu. »Združili sta naju glasba in otroci … od takrat dalje sva nerazdružljivi in čeprav sva po karakterju zelo različni, se v glasbi odlično ujameva« povesta dekleti, ki sicer že vrsto let uspešno delujeta kot duet Polonca & Klavdija ter z glasbo popestrita tako poročna slavja, kot razne rojstnodnevne zabave in dogodke.

 

»Dovolj je bilo prepevanja pesmi drugih izvajalcev. Napočil je čas, ko v najino glasbeno zgodbo dodava novo poglavje in med ljudi pošljeva nekaj najinega!«

 

KONTAKTNI PODATKI:

+386 31 865 108

https://www.facebook.com/profile.php?id=100055278253308&sk=about&locale=sl_SI

https://www.instagram.com/poloncaklavdija/

 

KONTAKTNI PODATKI:

vajina@romanca.si

+386 40 427 987

 

Sara iz Sarinega ateljeja na dogodkih v živo ilustrira vaše goste. Vsak gost tako z dogodka odnese svojo unikatno, personalizirano umetniško delo. Ilustracije v živo so čudovita animacija med dogodkom in še lepše darilo, ki ostane po njem.

 

KONTAKTNI PODATKI:

www.sarinatelje.com

 

KONTAKTNI PODATKI:

mastensergeja@gmail.com

+386 41 575 441

 

 

Poročni fotograf Sašo Novoselič

 

Sva Sašo in Lea, kreativno reportažna poročna fotografa. Profesionalna, a hkrati odlična družba na poročni dan. Glavna dejavnost so poroke, s katerimi se ukvarjava že dobrih 10 let. Fotografirava tudi pare, nosečke in družine.

 

Leta 2019 sva bila izbrana v Top 200 fotografov z vsega sveta, ki so bili pri ameriški reviji

 

Rangefinder Magazine nominirani za Rangefinder’s 30 Rising Stars of Wedding Photography. Lep dokaz, da sva na pravi poti in da je najino delo opaženo tudi mednarodno.

 

Bodočim mladoporočencem poveva, da je najbolj pomembno to, da so jim fotografije na najini spletni strani všeč in da nama zaupajo, da bova krasne spomine ustvarila tudi zanje.

 

Zelo dobro naju je opisal en izmed najinih parov: »Kupila sta naju s svojo profesionalnostjo, odkritostjo in prisrčnostjo.«

 

KONTAKTNI PODATKI:

www.sasonovoselic.com

 

 

Glasba je hrana ljubezni, je zapisal Shakespeare. Kristina Ravnjak ali Kristina Angelika rada nastopa na raznih zasebnih dogodkih (cerkveni in civilni obred poroke, presenečenje za rojstni dan, druga slavja). Nastop lahko izvede sama ob posneti spremljavi na zvočniku ali kot duet s kitaristom in pevcem Aljažem Ravnjakom. Naj njun glas polepša tudi vajin poročni dan!

 

KONTAKTNI PODATKI:

www.kristina-ravnjak.com

KONTAKTNI PODATKI:

kern.ines@gmail.com

+386 40 626 146

 

KONTAKTNI PODATKI:

petrovcic.urska@gmail.com

+386 41 911 712

 

Čestitamo! Če berete to, je poroka pred vašimi vrati ali pa si jo močno želite. Kar pogumno, to bo z našo pomočjo Vaš najlepši dan!

Best yes Ever!

Prepustite se nam….

USB Event planning

Smo full service podjetje za načrtovanje dogodkov z več kot 10 letnimi izkušnjami. Sodelujemo z bodočimi mladoporočenci v Sloveniji, na Hrvaškem in drugje. Smo specialisti za oblikovanje vseh vrst poročnih tiskovin ter poročne dekoracije s cvetjem. Prav tako vam z dolgoletnimi izkušnjami svetujemo pri izbiri ponudnikov ter prevzamemo koordinacijo ali celotno organizacijo vajinega dogodka. Z vami smo od vabila do razreza torte. Naša ekipa šteje več sodelavcev tako, da je vajin dan lahko brezskrben in popoln 🙂 Vsako poroko tretiramo kot da gre za nas same, obožujemo detajle, poskrbimo, da je to čas same sreče ter nobenih pritiskov in skrbi. Hkrati pa tudi poskrbimo, da jo pomnimo vsi za vedno – seveda z najlepšimi in najprijetnejšimi občutki.

Memento poročna galerija

V lasti imamo tudi poročno galerijo Memento. V naših prostorih je za nas pomembno le to, da se v naših rokah počutite prijetno in varno. V Memento poročni galeriji najdete obleke za vse vrste okusov in vse vrste postav. Ko enkrat najdete svojo obleko, je vse ostalo mala malica. Za vajin pravljični dan vama na enem mestu nudimo:

 • Izposojo/nakup poročne obleke vrhunske kakovosti (po potrebi popravimo in prilagodimo),

 • obleke za družice,

 • maturantske obleke ,

 • svečane obleke,

 • širok poročni asortima (vabila, darila, naprsni šopki,…),

 • modne dodatke (nakit, torbice, čevlji, rokavice, tančice…),

 • tiskovine in

 • celotno organizacijo vašega dogodka.

Kontaktni podatki:

www.usbevents.si

+386 41 790 575

 

Smo malo družinsko podjetje v starem delu Kranja, z misijo izdelave nakita po željah naših strank. Ves nakit izdelujemo ročno, zato je tudi vsak naš izdelek popolnoma unikaten. Zaupalo nam je že veliko parov, ki so bili z izdelki zelo zadovoljni.

Pustite nam načarati nasmeh tudi na vaš obraz z našim nakitom.

 

KONTAKTNI PODATKI:

Ernest Bivic

Tel.: +386 41 860 470

Mail: ernest.bivic@t-2.si

 

KONTAKTNI PODATKI:

www.zlatarstvo-petek.si

zap@t-1.si

+386 31 848 112

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

info@zlatarstvo-gajsek.si

+386 41 687 049

 

KONTAKTNI PODATKI:

info@zlatarstvo-tonko.si

+386 51 653 855