Dvorana K - MOS TEHNIKA ENERGETIKA

Razstavljavci dvorane K

NASLOV: MILJE 63, 4212 VISOKO
TELEFON: +386 31 772 140 / +386 4 25 36 300
E-POŠTA: ticar@siol.net
SPLETNA STRAN: www.ticar.si

 

AX elektronika bo na sejmu predstavila revijo Svet elektronike, ki predstavlja novice in strokovne članke iz elektronike že več kot 29 let ter revijo Svet mehatronike (SM), ki je brezplačno na voljo na več mestih po Sloveniji. SM piše o mehatroniki, industrijski avtomatizaciji, robotiki in strojništvu. Predstavili bodo tudi knjige: Programirajte Arduino, Elektronika za začetnike in ESP8266 in ESP32 v praksi.

 

KONTAKTNA OSEBA: g. Jurij Mikeln
NASLOV: DEPALA VAS 39, 1230 DOMŽALE
TELEFON: +386 51 491 400
E-POŠTA: stik@svet-el.si
SPLETNA STRAN: https://svet-me.si/; https://svet-el.si/

NASLOV: JAMOVA CESTA 31, 1000 LJUBLJANA
SPLETNA STRAN: www.ccs-si.com

NASLOV: GORIŠNICA 141, 2272 GORIŠNICA
E-POŠTA: info@hypercut.si
SPLETNA STRAN: www.hypercut.si

 

Družinsko podjetje EGAL, d. o. o., Ljubljana s 33-letno tradicijo poslovanja zastopa/distribuira naslednja podjetja v centralni in JV Evropi.


• PANDUIT nudi rešitve na področju podatkovnih centrov, povezanih zgradb, omrežji podjetij, industrijske avtomatizacije, proizvajalcev originalne opreme ter vzdrževanja in popravila stavb/opreme.


• ATLONA nudi audio-video rešitve za sodobne delovne prostore.


• AEM nudi rešitve za testiranje in certificiranje bakrenih in optičnih omrežij, komponent in različnih omrežij (PoE).


• KLEIN TOOLS nudi visoko kakovostna ročna orodja, merilnike ipd za profesionalne uporabnike.


Nudimo:
• distribucijo proizvodov in rešitev PANDUIT, ATLONA, KLEIN TOOLS in AEM;
• tehnično podporo za projekte, vezane na mrežno ožičenje in fizično infrastrukturo v podatkovnih centrih;
• trening center Partner ONE SC Deploy za vzhodno Evropo, namenjen inštalaterjem;
• inženiring in svetovanje;
• tehnična in administrativna podpora zastopanih podjetij;
• marketinške in prodajne aktivnosti za zastopana podjetja;
• ogled proizvodov in rešitev v razstavnem prostoru.

 

PANDUIT nudi rešitve na področju fizične infrastrukture, in sicer za uporabo v podatkovnih centrih, povezanih zgradbah, omrežjih podjetij, industrijski avtomatizaciji in pri proizvajalcih originalne opreme ter pri vzdrževanju in popravilu stavb in opreme.


ATLONA nudi audio-video rešitve za sodobne delovne prostore, konferenčne sobe, učilnice, predavalnice, v šolskih in zdravstvenih ustanovah, v podjetjih, kot tudi v zgradbah javne uprave, na letališčih, in prostorih, namenjenih za zabavo.


Podjetje KLEIN TOOLS slovi kot vodilni proizvajalec ročnega orodja, merilnih instrumentov in dodatkov za profesionalno uporabo po vsem svetu. Blagovna znamka je danes na prvem mestu med priljubljenimi ročnimi orodji v elektroindustriji ter ena od vodilnih blagovnih znamk, ki jih uporabljajo pri vzdrževanju, v gradbeništvu in na področju industrije, kot tudi v sistemih HVAC, pri vodovodnih inštalacijah in v stroitvah podatkovnih komunikacij.
Rešitve za testiranje in merjenje podjetja AEM služijo širokemu spektru uporabe, vključno s certificiranjem bakrenih in optičnih omrežij, testiranjem komponent, testiranjem omrežja Power over Ethernet, testiranjem žičnih in brezžičnih omrežij ter določanjem hitrosti širokopasovnih povezav.


KONTAKTNA OSEBA:
NASLOV: FLANDROVA ULICA 19, 1000 LJUBLJANA
TELEFON: +386 31 737 831
E-POŠTA: sales@egal-eu.com
SPLETNA STRAN: www.egal-eu.com

 

Prodaja inovativne opreme in rešitev.
Popravilo in montaža električne opreme.

 

KONTAKTNA OSEBA: mr. Evgeny Parfenov
NASLOV: KETTEJEVA ULICA 5, 2314 ZGORNJA POLSKAVA
TELEFON: +386 69 948 001
E-POŠTA: elenhub.solar@gmail.com
SPLETNA STRAN: www.swatten.com

Podjetje EV polnilnice d.o.o. se ukvarja s svetovanjem, prodajo in montažo polnilnih postaj za električna vozila. Blagovna znamka EV polnilnice obstaja že več kot 5 let. V tem obdobju smo postali eno večjih podjetij na področju polnilnic za EV – namestili smo jih že več kot 1000. Tržimo več evropskih blagovnih znamk in imamo najpestrejšo ponudbo v Sloveniji. Nudimo vse na ključ, svetovanje – projekt – dobava – montaža – implementacija zalednega sistema za plačevanje – vzdrževanje. V ponudbi imamo AC in DC polnilne postaje za fizične in pravne osebe.

 

KONTAKTNA OSEBA: ga. Diana Ternav
NASLOV: SREDNIK 19, 8297 ŠENTJANŽ
TELEFON: +386 40 803 717
E-POŠTA: info@evpolnilnice.si
SPLETNA STRAN: www.evpolnilnice.si

  

 

Podjetje Grlica d.o.o. je ekskluzivni distributer za Slovenijo podjetja Milwaukee Tool. Na sejmu vam bomo predstavili sledeče izdelke: električna in akumulatorska orodja, sistemski pribor za orodja, pribor za orodja, osebna zaščitna sredstva (očala, rokavice, oblačila,…), ročna orodja in hranjenje orodij.

 

KONTAKTNA OSEBA: g. Anže Pavšek
NASLOV: HOFBAUERJEVA ULICA 2, 3330 MOZIRJE
TELEFON: +386 83 300 400
E-POŠTA: info@grlica.si
SPLETNA STRAN: www.grlica.si

 

GT MOBIL se na slovenskem trgu predstavlja kot podjetje z veliko znanja, izkušnjami servisa in prodaje poznavanjem avtodomov, kamp prikolic, ter izdelavo mobilnih hišk.

 

Nudimo vam:
-Lastno proizvodnjo in prodajo mobilnih hišk,
-Prodaja novih in rabljenih avtodomov,
-Smo uradni pooblaščeni prodajalec in serviser vrhunskih avtodomov ILUSION, La Marca ter ORANGE Camper. Avtodomi ILUSION so cenovno dostopni in tudi zelo kvalitetni avtodomi.
-Prodaja rabljenih kamp prikolic,
-Servisne storitve za avtodom, kamp prikolico ali plovilo.

 

Skratka vse potrebno, da vam bo na poti ali na morju lepo in da se boste vračali domov s pozitivnimi izkušnjami.

 

KONTAKTNA OSEBA: Uroš Golob
NASLOV: ZLATOLIČJE 123, 2205 STARŠE
TELEFON: +386 70 393 889
E-POŠTA: info@gtmobil.si
SPLETNA STRAN: www.gtmobil.si

 

Proizvodnja, montaža in servis prezračevalnih sistemov, klimatskih naprav ter tehnoloških odsesovalnih sistemov. Usluge predelave pločevine na sodobnih CNC strojih – 3D načrtovanje, prebijanje in izsekovanje, laserski in plazemski razrez, okroglinsko in kotno krivljenje ter profiliranje pločevine.

 

KONTAKTNA OSEBA: g. Jernej Dolinar
NASLOV: GRIČ 24, 1000 LJUBLJANA
TELEFON: +386 1 42 31 1234
E-POŠTA: info@klima-dolinar.si
SPLETNA STRAN: www.klima-dolinar.si

 

Having obtained years of experience by cooperating with our customers, our team of engineers and technicians has developed a self-service carwash, a self-service dog wash and a self service green bicycle garage using state-of-the-art engineering, technology and design.

 

We offer a 3-year warranty for our products and our customers can continue to rely on our support after the warranty period. The company operates in Croatia and its neighboring countries and aspires to expand its business activities to other markets as well.

 

We conduct our business in accordance with an ISO 9001:2015 Quality Management System. We hold an ISO 14001:2015 certificate for the production of metal structures, equipment and devices for different applications, as well as the provisions of technical security services.
We also hold an EN ISO 3834-3:2021 certificate for fusion welding or metal materials as part of manufacturing versatile structures, devices and machines, as well as the provisions of technical security services.

 

KONTAKTNA OSEBA:
NASLOV: ULICA PETRA ZRINSKOG 30A, 43500 DARUVAR, HRVAŠKA
TELEFON: +38591 608 3837
E-POŠTA: prodaja@kobid.com.hr
SPLETNA STRAN: https://kobid.hr

 

Podjetje KREMANT d.o.o. vam nudi profesionalne materiale in storitve na področju pnevmatske zabijalne tehnike in materialov v gradbeništvu. Smo družinsko podjetje, ki je specializirano za področje zabijalnih aparatov, žebljev, paličnih sponk, kompresorjev , vijakov in cevi. Zastopamo tuja in domača podjetja in dobavljamo blago podjetjem po vsej Sloveniji. Nudimo vam tudi cevi za ogrevanje, vodovod, talno gretje in aparate za vezanje armature v gradbeništvu. Za vse aparate v našem prodajnem programu imamo tudi kvaliteten in hiter servis.

 

KONTAKTNA OSEBA: g- Anže Pegam
NASLOV: MESTNI TRG 20, 4228 ŠKOFJA LOKA
TELEFON: +386 41 482 085
E-POŠTA: anze.pegam@gmail.com
SPLETNA STRAN: www.kremant.com

NASLOV: HRASTOVEC 1, 1236 TRZIN

TELEFON: +386 1 542 99 10

E-POŠTA: info@lcr.si
SPLETNA STRAN: www.lcr.si

 

KONTAKTNA OSEBA: G. Rok Kajzer Vukša
NASLOV: JEVNICA 61, 1262 DOL PRI LJUBLJANI
TELEFON: +386 31 306 516
E-POŠTA: r.vuksa@mavro-int.si
SPLETNA STRAN: https://mavro-int.shop/sl/

NASLOV: LETALIŠKA CESTA 16, 1000 LJUBLJANA

TELEFON: +386 1 420 51 23

E-POŠTA: info@storks.si
SPLETNA STRAN: www.storks.si

 

Z veseljem vam predstavljam podjetje Minya Aquet, ki že od leta 2015 uspešno deluje kot vodilno podjetje na področju zastopanja proizvajalca aktivnih glušnikov Eco Crew. S svojo zavezanostjo k inovacijam in visokokakovostnim rešitvam smo postali ključni igralec na trgu, katerih produkt omogoča zmanjšanje hrupa vendar v nevarnih situacijah ohranja uporabnikovo zavedanja okolja in omogoča zanesljivo komunikacijo.

 

Naša zgodba se je začela s strastjo do trajnostnega razvoja in iskanjem inovativnih načinov za zmanjšanje hrupa v okolju a še vedno ohraniti neprekinjeno komunikacijo . Skozi leta smo postavili trdne temelje s tesnim sodelovanjem s priznanimi proizvajalci aktivnih glušnikov. Naša predanost kakovosti, učinkovitosti in zanesljivosti nas je popeljala v vodilno vlogo na trgu.

 

Naša ponudba aktivnih glušnikov je obsežna in raznolika, kar nam omogoča zadovoljevanje potreb različnih industrij in panog. Sodelujemo z industrijskimi podjetji, letalsko industrijo, avtomobilsko industrijo ter številnimi drugimi sektorji, kjer je zmanjševanje hrupa ključno za doseganje okolijskih standardov in izboljšanje uporabniške izkušnje.

 

Zahvaljujoč naši zavezanosti kakovosti, odličnosti in trajnosti smo pridobili zaupanje strank po celem svetu. Vabimo vas, da se nam pridružite na naši poti k bolj mirnemu in čistemu okolju z uporabo vrhunskih aktivnih glušnikov podjetja Eco Crew.

 

KONTAKTNA OSEBA: g. Ive Zagorc
NASLOV: TRG KOMANDANTA STANETA 8, 1000 LJUBLJANA
TELEFON: +386 71 540 562
E-POŠTA: info@eco-crew.eu
SPLETNA STRAN: https://eco-crew.eu/

NASLOV: MOSTE 101, 4274 ŽIROVNICA
E-POŠTA: info@ngen.si
SPLETNA STRAN: www.ngen.si

NASLOV: CESTA DOLOMITSKEGA ODREDA 10, 1000 LJUBLJANA
TELEFON: +386 1 200 68 00
E-POŠTA: info@omega-air.si
SPLETNA STRAN: www.omega-air.si

 

Pam viličar d.o.o., prodaja, servis in najem viličarjev HELI. Prodaja delavniške in logistične opreme SWEDMACH.

 

KONTAKTNA OSEBA: ga. Petra Žnidaršič
NASLOV: GORIŠKA CESTA 5F, 5271 VIPAVA
TELEFON: +386 40 855 956
E-POŠTA: prodaja@pamvilicar.si
SPLETNA STRAN: www.pamvilicar.si; www.swedmach.si

NASLOV: BREST 4, 1292 IG

TELEFON: +385 1 286 23 05

E-POŠTA: ales.pavlic@pan-goslar.si
SPLETNA STRAN: www.pan-goslar.si

NASLOV: ČEPLJE 51, 3305 VRANSKO

TELEFON: +386 3 703 21 00

E-POŠTA: info@petre.si
SPLETNA STRAN: www.petre.si, www.skladiscnehale.com

 

NASLOV: BRATISLAVSKA CESTA 7, 1000 LJUBLJANA

TELEFON: +386 1 586 27 04

E-POŠTA: medicina@ram2.si
SPLETNA STRAN: www.ram2.si

 

SAPI GmbH je vodilno in inovativno podjetje, specializirano za celovite rešitve peskanja in barvanja. Naše znanje vključuje napredne tehnike peskanja, ki temeljito očistijo površine in jih pripravijo za kakovostno barvanje. S poudarkom na kakovosti in trajnosti, naše visokokakovostne rešitve zagotavljajo izjemno zaščito in estetski videz izdelkov v različnih sektorjih industrije.

 

KONTAKTNA OSEBA: ga. Nataša Kajzer
NASLOV: ENKINGER WEG 4, 86753 MOTTINGEN, NEMČIJA
TELEFON: +386 (0) 1 256 0536
E-POŠTA: natasa.kajzer@sapigmbh.de
SPLETNA STRAN: www.sapigmbh.com; https://sandstrahlen.biz/sl/

 

Izvedba sončnih elektrarn na ključ

 

KONTAKTNA OSEBA:
NASLOV: OBRTNIŠKA CESTA 8, 3220 ŠTORE
TELEFON: +386 70 620 240
E-POŠTA: info@sun-trade.si
SPLETNA STRAN: www.sun-trade.si

Družba TAB je bila ustanovljena leta 1965 kot ena izmed temeljnih organizacij združenega dela Rudnika Mežica, kjer ima predelava svinca več kot 350-letno tradicijo. Danes družba TAB proizvaja vse vrste svinčeno-kislinskih baterij in li-ionske baterije v štirih moderno opremljenih tovarnah s približno 1.600 zaposlenimi.

 

TAB je sinonim za trajne, zmogljive in inovativne baterije za industrijska, osebna in tovorna vozila, kakor tudi za inovativne rešitve shranjevanja energije za sisteme, ki potrebujejo stalno in neprekinjeno oskrbo z energijo. Vsak dan napajamo in poganjamo vozila vodilnih svetovnih blagovnih znamk v avtomobilskem in industrijskem sektorju. Pokrivamo področje proizvodnje, prodaje in servisiranja različnih rešitev za shranjevanje energije.
S svojim znanjem želimo prispevati tudi svoj delež k zelenemu prehodu, zato smo razvili inovativne baterijske hranilnike električne energije, zanje prejeli priznanje GZS za inovacije, s katerimi med drugim skrbimo tudi za nemoteno napajanje električnih vozil širom sveta.

 

KONTAKTNA OSEBA: ga. Aleksandra Zmagaj
NASLOV: POLENA 6, 2392 MEŽICA
TELEFON: +386 2 870 23 00
E-POŠTA: info@tab.si
SPLETNA STRAN: www.tab.si

NASLOV: LESNA ULICA 4, 3230 ŠENTJUR

TELEFON: +386 41 423 669

E-POŠTA: info@tehnocom.si

SPLETNA STRAN: www.tehnocom-compounds.com

 

Vodilni proizvajalec v Evropi v programu meril za gradbeništvo.

 

KONTAKTNA OSEBA: g. Rudolf Franc Verovnik
NASLOV: PAMEČE 153, 2380 SLOVENJ GRADEC
TELEFON: +386 2 884 63 00
E-POŠTA: info@tm-kovine.si
SPLETNA STRAN: www.tm-kovine.si

 

Transfer Multisort Elektronik (TME) je eden največjih globalnih distributerjev elektronskih in elektrotehničnih komponent, opreme za delavnice in industrijske avtomatike. Družba zaposluje več kot 1300 delavcev v centrali na Poljskem in v hčerinskih družbah v 11 državah: na Kitajskem, Češkem, v Španiji, na Nizozemskem, v Nemčiji, Romuniji, na Slovaškem, v ZDA, na Madžarskem, v Veliki Britaniji in Italiji.

 

Distributer posluje z 220.000 strankami iz več kot 150 držav in vsak dan pošlje 5.000 paketov. Družba ima dva distribucijska centra v Lodžu in Rzgowu. Med 650.000 izdelki v ponudbi najdemo proizvode skoraj 1.400 proizvajalcev s celega sveta. Bogata ponudba TME obsega polprevodnike, optoelektroniko, vire svetlobe in energije, pasivne komponente, priključke, releje, kontaktorje, vodnike in kable, ohišja, vire zvoka, stikala in kontrolke, mehanske komponente, hladilne sisteme in ventilatorje, avtomatiko, pnevmatične izdelke, opremo za delavnice in pisarne, računalniške dodatke, robotiko in veliko drugih.

 

KONTAKTNA OSEBA:
NASLOV: USTRONNA 41, 93-350 LODZ, POLJSKA
TELEFON: +48 426 455 400
E-POŠTA: fairs@tme.pl
SPLETNA STRAN: www.tme.eu

KONTAKTNA OSEBA: g. Branko Ferlič

NASLOV: ZG. DUPLEK 91, 2241 SP. DUPLEK

TELEFON: +386 31 567 527

E-POŠTA: branko.ferlic@gmail.com