Dvorana E - MOS DOM

Razstavljavci dvorane E

Naslov: LETALIŠKA CESTA 27, 1000 LJUBLJANA
Telefon: +386 40 623 955
E-pošta: auradent.si@gmail.com
Spletna stran: www.thermostar-slovenia.com

 

Prodaja kakovostnih masažnih stolov, robotskih sesalnikov in čistilcev za urejen dom.

 

Kontaktna oseba: Bralič Dražen
Naslov: ŠMARTNO OB PAKI 134, 3327 ŠMARTNO OB PAKI
Telefon: +386 3 891 55 60, +386 41 680 451
E-pošta: bralcom@siol.net
Spletna stran: www.bralko.si

 

NAČRTOVANJE KUHINJE – DANKÜCHEN STUDIO MARIBOR CENTER
V našem pohištvenem studiu Danküchen Maribor Center si želimo, da bi bile kuhinje DAN številka 1 tudi v Sloveniji.

 

Vsaka želja stranke je za nas nov izziv, ki ga z veseljem sprejmemo in s tem dokažemo, da znamo in želimo delati najboljše. Do tega so nas pripeljale bogate izkušnje, na podlagi katerih smo v tej lepi pohištveni branži postavili dobro osnovo.

 

Vizija našega studia je prijaznost, strokovnost, konkurenčnost, predvsem pa domačnost.

 

Ob nakupu kuhinje pri nas vam bomo z veseljem ponudili tudi izdelke iz pravega kamna, stekla, razsvetljavo ter gospodinjske aparate, pomivalna korita in armature priznanih svetovnih dobaviteljev po konkurenčnih cenah.

 

Prednost pred konkurenco vidimo v sistemu “kuhinj na ključ” – kar pomeni, da smo z vami od idejne zasnove preko izmere prostora, strokovnega svetovanja in izrisa pa vse do izdobave, vnosa v prostor in strokovne montaže kuhinje.

 

Naši izkušeni monterji izvedejo kompletno montažo in servis, ki zajema vse priklope na električno in vodovodno omrežje v najkrajšem možnem času. Pri nas dobite vse usluge v enem paketu!

 

In ne pozabite …
“DOKLER NIMATE NAŠE PONUDBE – NIMATE NAJBOLJŠE PONUDBE!”

 

Kontaktna oseba: Ingrid Drevenšek
Telefon: +386 51 414 919
E-pošta: ingriddrevensek@gmail.com
Spletna stran: dankuchenmaribor.si

Naslov: SUHADOLE 60, 1218 KOMENDA

Naslov: GERBIČEVA ULICA 102, 1000 LJUBLJANA

Telefon: +386 51 677 810

E-pošta: info@spinalis.si

Spletna stran: www.spinalis.si

 

Družinsko podjetje že od leta 1992. Od takrat naprej smo se usmerili v razvoj, projektiranje ter proizvodnjo LED razsvetljave. Naša dolgoletna prisotnost na trgu nam je omogočila pridobiti obsežno znanje in izkušnje v tem hitro rastočem in inovativnem sektorju. S strastjo in predanostjo svojemu delu nenehno sledimo najnovejšim trendom ter tehnološkim in oblikovnim inovacijam, da lahko našim strankam ponudimo vrhunske in energetsko učinkovite rešitve za osvetlitev prostorov.

 

Kontaktna oseba: Lara Komac
Naslov: PODJETNIŠKO NASELJE KOČEVJE 6, 1330 KOČEVJE
Telefon: +386 1 895 06 40
E-pošta: info@jaka-i.si
Spletna stran: www.jaka-i.si

 

Smo podjetje Jana invest d.o.o., ki na trgu delujemo že od leta 1984. Ponujamo resnično pester izbor kvalitetnih produktov, kot so masažni bazeni, savne, masažni stoli, ter še mnogo več. Nudimo produkte najnovejše generacije, opremljene z najnaprednejšo tehnologijo na trgu. Pohvalimo se lahko s kvaliteto in natančnostjo dela, svetovanjem in strokovno storitvijo. Naš cilj je nuditi kvalitetne produkte, po konkurenčnih cenah, najpomembnejše pa nam je zadovoljstvo strank.

 

Naslov: KOLODVORSKA CESTA 16A, 1330 KOČEVJE
Telefon: +386 70 700 805
E-pošta: info@jjana.si
Spletna stran: www.trgovina-jana.si

 

Masažni bazeni HotSpring so pod okriljem družinskega podjetja JobPlus, na slovenskem tržišču prisotni že več kot 25 let. HotSpring masažne bazene odlikuje energetska varčnost, raznolikost masažnih sistemov, 100% 24-urna filtracija vode, neslišno delovanje, kakovost vgrajenih delov ter cenovno ugodno vzdrževanje. Masažni bazeni so primerni za notranjo in zunanjo postavitev.

 

Kontaktna oseba: Nina Plešec
Naslov: CELOVŠKA CESTA 336, 1210 LJUBLJANA-ŠENTVID
Telefon: +386 41 351 540
E-pošta: info@jobplus.si
Spletna stran: www.jobplus.si

 

Inovativne in trajnostne rešitve za udobno spanje in moderen dizajn spalnice prihajajo iz Slovenije. Spoznajte ročno izdelane oblazinjene BoxSpring postelje z osebnim ležiščem Leticia ali vodno posteljo Lectus.


Naslov: ŠLANDROVA ULICA 4
1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
Telefon: +386 1 561 09 00
E-pošta: trgovina@maremico.si
Spletna stran: www.lectus.si, www.leticia.si, www.boxspring.si, www.maremico.si

Naslov: CESTA V LOG 15

2345 BISTRICA OB DRAVI

Telefon: +386 31 639 421

E-pošta: dobrekreme@gmail.com

Spletna stran: www.mama-hanna.com

 

Slovenska proizvodnja ročno izdelanih vzmetnic iz materialov, ki so zdravju neškodljivi in okolju prijazni. Izdelujemo jih tudi v nestandardnih dimenzijah od leta 2001. Nudimo tudi ležišča iz 100% lateksa ter vzglavnike in letvene mreže.

 

Kontaktna oseba: Marko Peterka
Naslov: BREZNIKOVA CESTA 78, 1230 DOMŽALE
Telefon: +386 41 925 625
E-pošta: info@marsen.si
Spletna stran: www.marsen.si

Naslov: FARKASVERMI U. 40/3, 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, MADŽARSKA

E-pošta: threeas2butorkft@t-online.hu

Spletna stran: www.threeas2butor.hu

 

Mizarstvo Kos je družinsko podjetje, ki svojim naročnikom, lastnikom hiš, projektantom in javnim institucijam, že več kot tri desetletja ponuja vrhunske, po meri projektirane in izdelane objekte in ambiente iz lesa za bivanje na prostem.

 

Kontaktna oseba: Petra Kos
Naslov: VELIKA PRESKA 1
1272 POLŠNIK
Telefon: +386 51 615 020
E-pošta: info@mizarstvo-kos.si
Spletna stran: https://www.mizarstvo-kos.si/

Podjetje Murales d.d. iz Ljutomera izdeluje stole, mize, kotne klopi iz masivnega lesa. Naši izdelki so primerni za opremljanje hotelskih in apartmajskih sob, restavracij, študentskih domov, domov za ostarele, poslovne in stanovanjske objekte.


Naslov: KOLODVORSKA ULICA 3, 9240 LJUTOMER
Telefon: +386 2 585 18 06, 807
E-pošta: prodaja@murales.si
Spletna stran: www.murales.si

Smo ekipa tržnih ekspertov z več kot tridesetletnimi izkušnjami v podrobnem poznavanju prodajnega in nabavnega kanala sektorja gospodinjskih aparatov v svetovnem merilu, načinov ter možnosti trženja in organizacije proizvodnje, tako znotraj kot tudi izven meja EU. Osnovni cilji, ki nas vodijo skozi našo poslovno kariero :

 

Kontaktna oseba: Matjaž Milavec
Naslov: KOSOVELOVA ULICA 1C, 6230 POSTOJNA
Telefon: +386 40 418 274
E-pošta: info@stireya.si
Spletna stran: www.stireya.si

 

Podjetje Parnad d.o.o., Ljubljana je pooblaščeni zastopnik za čistilni sistem Vorwerk, ki je na slovenskem trgu prisotno od leta 1990, in ima tudi hčerinski podjetji na Hrvaškem in v Srbiji. Parnad d.o.o. predstavlja podjetje z zdravim jedrom, ki trži izdelke prvovrstne kakovosti. Našim strankam in kupcem svetujemo o najboljših rešitvah pri čiščenju za njihovo bivalno okolje in na tak način skrbimo za njihovo zdravje.

 

Kontaktna oseba: Edita Mulalić
Naslov: CESTA V GORICE 33, 1000 LJUBLJANA
Telefon: +386 1 200 48 10
E-pošta: parnad@parnad.si
Spletna stran: www.parnad.si

 

POHIŠTVO PETROVČE D.O.O., ima razstavni prostor v Petrovčah, na naslovu Petrovče 1, kjer se nahaja Kmetijska zadruga ter trgovina Tuš.

 

Kontaktna oseba: Sašo Hribernik
Naslov: MIGOJNICE 73B, 3302 GRIŽE
Telefon: +386 70 638 389
E-pošta: info@sedezne.si
Spletna stran: www.sedezne.si

Podjetje se ukvarja s proizvodnjo različnih klasičnih kot tudi luksuznih ležišč za navtiko in prosti čas, dopolnilnega spalnega programa, dodatno pa izvaja tapetniške storitve ter poprodajne storitve dostave, montaže in servisa naših ležišč. Izdelki so rezultat lastnega razvoja in tehnologij. Nudimo vam jih pod lastno blagovno znamko Slovenska postelja©, po načinu svetovanja »prodaja po meri kupca« v naših poslovalnicah po Sloveniji.


Naslov: ZAPUŽE 10B, 4275 BEGUNJE NA GORENJSKEM
Telefon: +386 4 532 57 75
E-pošta: zapuze@postelja.com
Spletna stran: www.postelja.com

Smo družinsko podjetje. Oblikujemo in izdelujemo vreče za sedenje različnih oblik in zanimivih materialov ter vzorcev.

 

Kontaktna oseba: Kristina Fabijan
Naslov: GRGARSKE RAVNE 32
5251 GRGAR
Telefon: +386 40 353 080
E-pošta: info@faboj.si
Spletna stran: https://faboj.si/

 

Podjetje Savne Cafuta Ptuj smo specializirano podjetje, ki se ukvarja z zagotavljanjem edinstvenih in kakovostnih savn že od leta 1970. Nahajamo se v čudovitem mestu Ptuj, ki je znano po svoji bogati zgodovini, termalnih vrelcih in prijetnem vzdušju. Naše podjetje se ponaša s širokim naborom savn, ki so zasnovane tako, da strankam omogočajo popolno sprostitev, ohranjanje zdravja in dosego notranjega ravnovesja.

 

Ponudba storitev:
– Finska savna: Klasična finska savna, kjer se stranke lahko potijo pri visokih temperaturah, kar pomaga izboljšati prekrvavitev, razstrupljanje telesa in sproščanje napetosti.

 

– Infrardeča savna: Infrardeče sevanje omogoča globlje segrevanje telesa, kar lahko prispeva k lajšanju bolečin, izboljšanju imunskega sistema in pospeševanju metabolizma.

 

– Bio savna: Mešanica tradicionalne finske savne in Bi-O zeliščne savne, kjer se kombinirajo prednosti suhe in vlažne toplote za optimalno sprostitev.

 

– Turška savna: Znana tudi kot parna kopel, turška savna ustvarja vlažno okolje, ki pomaga odpirati pore, čistiti kožo in pomiriti dihala.

 

Filozofija: Savne Cafuta Ptuj stremimo k temu, da svojim strankam ponudimo popolno sprostitev in razvajanje v prijetnem okolju. Naš cilj je združiti tradicionalne metode savnanja z modernimi tehnikami, da bi strankam omogočili čim večje koristi za njihovo zdravje in dobro počutje. Naša Ekipa se posveča individualnim potrebam vsake stranke, da lahko ponudimo prilagojene rešitve in nasvete.

 

Zaključek: Savne Cafuta Ptuj se uvršča med vodilne ponudnike savn v regiji, Sloveniji in sosednjih državah. Naša predanost kakovosti, raznolikosti savn in osebni pristop k strankam nas naredijo za priljubljeno destinacijo za vse, ki si želijo pobegniti od vsakodnevnega stresa in se posvetiti svojemu dobremu počutju.

 

Kontaktna oseba: David Cafuta
Naslov: SPUHLJA 96, 2250 Ptuj
Telefon: 041325970
E-pošta: savne.cafuta.ptuj@siol.net
Spletna stran: https://savne-cafuta.com/o-podjetju/

Naslov: MARIBORSKA CESTA 48, 2352 SELNICA OB DRAVI

Telefon: +386 2 674 05 74

E-pošta: uprava@soven.si
Spletna stran: www.soven.si

Naslov: POHORSKA CESTA 12

2380 SLOVENJ GRADEC

Telefon: +386 2 884 39 01

E-pošta: info@zepter.si

Spletna stran: www.zepter.si