ATRIJ

Razstavljavci Atrij

Naslov: TRŽAŠKA CESTA 21, 2000 MARIBOR
Telefon: +386 70 730 336
E-pošta:  econo@comtron.si
Spletna stran: www.econo.eu

 

Gradnja in vzdrževanje pustolovskih parkov in zipline-ov.

 

Kontaktna oseba: Katja Mandeljc
Naslov: ZVIRČE 81, 4290 TRŽIČ
Telefon: +386 40 354 166
E-pošta: info@flying-rhino.eu
Spletna stran: www.flying-rhino.eu

 

GFK d.o.o. smo inovativno in ustvarjalno podjetje, ki se ukvarja z razvojem in distribucijo izdelkov za široko potrošnjo. Področja, ki jih razvijamo so predvsem izdelki za dom, gospodinjstvo in prostočasne dejavnosti. Naša fleksibilnost nam omogoča, da lahko ponudbo v celoti prilagodimo potrebam in željam kupca.

 

Kontaktna oseba: Mateja Karlatec
Naslov: DROFENIKOVA UL. 16, 3230 ŠENTJUR
Telefon: +386 80 10 35
E-pošta: prodaja@gfkshop.si
Spletna stran: www.gfkshop.si

Naslov: KEBETOVA 20, 1241 KAMNIK
Telefon: +386 31 604 115
E-pošta: srecomobil@gmail.com

 

Naslov: ŠMARTINSKA CESTA 106, 1000 LJUBLJANA
Telefon: +386 30 221 010
E-pošta: info@newbike.si
Spletna stran: https://www.kolesa-newbike.si/

Centralka – trajnostna mobilnost v konceptu pametnega mesta

 

Celje se s svojimi aktivnostmi na področju trajnostne mobilnosti in razvoja pametnega mesta uvršča med najnaprednejša mesta v Sloveniji, kar dokazuje tudi Centralka, enotna mestna aplikacija in kartica, ki združuje in digitalizira tri že uveljavljene oblike mobilnosti v Mestni občini Celje – omogoča brezgotovinsko plačevanje parkirnine, kupovanje vozovnic za mestni potniški promet (Celebus) in uporabo javnega sistema izposoje koles (KolesCE). Centralka je luč javnosti ugledala konec avgusta, z njo pa tudi odpravljamo izzive tradicionalnega plačevanja parkirnine, omogočamo hitro iskanje prostih parkirnih mest prek aplikacije ter enostavno podaljšanje parkiranja.


Centralka ni le korak naprej v mobilnosti, temveč prinaša tudi zvestobo uporabnikom. Z lojalnostnim sistemom nagrajujemo registrirane uporabnike, ki lahko uživajo v promocijskih ugodnostih. Aplikacija pa se tu ne ustavlja – že kmalu bomo v Centralko dodali tudi druge vertikale, ki bodo zajele tudi storitve knjižnice, obisk muzejev, prireditve, storitve mestne uprave, javnih zavodov in podjetij …


Na razstavnem prostoru Mestne občine Celje, ki ga tokrat premierno pripravljamo na Celebusu, posebej pripeljanem v atrij sejmišča, boste lahko odkrili, kako Centralka vodi Celje v prihodnost trajnostne mobilnosti in pametnega mesta. Vabljeni, da nas obiščete!


Naslov: TRG CELJSKIH KNEZOV 9, 3000 CELJE
Telefon: +386 3 426 57 00
E-pošta: mestna.obcina@celje.si
Spletna stran: moc.celje.si